Grön persiljehummus med blandade bönor

PersiljehummusHummus kan kryddas på många olika sätt. Persilja ger den ett fräscht lyft och en härlig färg. Receptet ger ca 2 dl hummus.
Tillagningstid: 10 minuter beräknat på färdigkokta bönor.
10 minuter tillagning för 4 portioner

Näringsvärde en portion: 109 kcal
Kolhydrater
11 g (46 E%)
Fett
4 g (35 E%)
Protein
5 g (19 E%)

IngredienserIngredienser

  • 1 paket / 230 g blandade kokta bönor
  • 12 kvistar / 30 g persilja
  • 1 tsk vinäger
  • 1 nypa salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja

TillagningsmetodHur du lagar

  1. Skölj bönorna, låt dem rinna av ordentligt och lägg alla ingredienser i en bunke. Mixa med en stavmixer. Klart. Servera gärna till sallad, på vegoburgare eller macka.
  2. Innan du äter, ta en liten stund till avslappning. Andas in och lyft axlarna till öronen. Andas ut och slappna av i axlarna. Andas in och ut så här 10 gånger. Rulla axlarna framåt och bakåt några gånger.

AtMerVegetariskt.se

%d bloggers like this: