Kontakt

Ge mej gärna feedback på recept eller skriv här för att kontakta mej:

 

2 thoughts on “Kontakt”

  1. Hej! Har läst lite av det du skrivit. Kula att du är inspirerad. Du skriver om aminosyror och jag hoppades att du skulle ha insikten att protein är kompletta kedjor av aminosyror. Du skriver också om hur olika livsmedel kan komplettera varandra för att leverera den fulla uppsättningen av aminosyror. Din rekomendation till vegitarianer skulle kunna innehålla den insikten och inte bara en uppräkning av vad varje livsmedel levererar i protein separat. För en vegitarian är ju kompositionen av kompletterande aminosyror avgörande. Så det protein-innehåll som var och en av ingridenserna ger är lite irrelevant i slutändan. Du skriver så klokt om det på ett ställe men så försvinner insikten på nästa ställe.
    Jag vill inte klaga på dig utan tycker att du gör en riktigt trevlig och inspirerande framställning. WHO har försökt att ta upp frågan men det verkar som om allmänheten inte kan tillgodogöra sig detta. Det är synd för det är glädjande nyheter. Mycket eleände runt felaktig mat skulle kunna undvikas inklusive helt tokiga diet-förslag som saknar dessa insikter riktade mot överviktiga.
    Då jag är en fattig student (teoretsk filosofi & psykologi) räknar jag ut aminosyra-innehållet i olika rätter för att optimera min diet. Jag tror andra finner det för komplicerat och inte ett dugg roande. Jag har tankar på att skapa en produkt som hjälper den vetgirige att räkna ut aminosyre-innehållet. Men jag har lite väl många åtaganden just nu. Skulle vara trevligt att prata med dig. Hoppas du inte tar illa upp.
    Mvh. JC.Loui

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.