Gratis grejor

Gratis grejor som kan hjälpa dej i vardagen

Lär dig alfabetet memo
Memo med bokstäverLära sig bokstäver ska vara kul. Inget rabbel inget tragglande. I alla fall är mina barn inte motiverade av det. Därför gjorde jag ett spel av det. Det här memot parar ihop stora och små bokstäver, och eftersom barn oftast vinner på memo så tycker de att det är kul när de lär sig.
Få spelet gratis och prova själva.

 

 

 

 

To do lista
To do listor är jättebra för att slippa hålla allting i huvudet, men ändå får saker gjorda. Den här “Stuff to do” listan är till för en person som har saker som ska göras regelbundet, t ex varje vecka eller varje månad. Det är ett lätt sätt att hålla koll på att saker blir gjorda. Den kan också användas för att se till att du faktiskt skapar tid för Yoga passet och joggingturen varje vecka. Så fyll den inte bara med hushållsarbete, se till att planera in lite kul saker också!
Få To do listan gratis här

 

 

 

 

Vems tur är det att…? lista
Vems tur är det att…? Att dela på hushållsarbetet kan vara tufft. För att göra det rättvist kan man använda “Who’s turn…?” listorna nedan. Genom att använda listorna blir jobbet jämt fördelat över alla medlemmar i hushållet, vilket förhoppningsvis leder till mindre bråk och mer tid över för kul!
Få “Who’s turn…?” listan gratis här

2 thoughts on “Gratis grejor”

  1. hej jag är en inbiten kött ätare som retar sig på den ohällsosama industri som kött har blivit så bara av den anledning har jag beslutat att laga 4 gånger vegatarisk mat 4 dagar i veckan 2 med fisk (hållbart så ingen norsk lax) 1 gång grön kött tänk på att även en del vegetarisk mat kan skada miljöet . ps ursäkta mitt dåliga svensk

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.