Fruktsallad och kesomellis

fruktsallad-keso-sFruktsallad och keso funkar alltid som mellis, eftermiddag som kväll och till och med till frukost. Smarrigt.
15 minuter tillagning för 1 portion

 

 

IngredienserIngredienser

  • 2,5 dl fruktsallad
  • 1 dl keso

TillagningsmetodHur du lagar

  1. Gör en fruktsallad på t ex äpplen, päron, banan, vindruvor, hallon, jordgubbar och blåbär. Servera med keso.
  2. Ta en liten stund till medveten närvaro när du äter. Blunda och lukta på maten. Vilka dofter känner du från maten? Är någon doft starkare än andra? Hur reagerar ditt sinne på dofterna? Ta några djupa andetag innan du äter.
Näringsvärde baserat på 1 portion:
Kalorier: 160
Kolhydrater: 18 g
Fett: 4 g
Protein: 13 g

AtMerVegetariskt.se

%d bloggers like this: