Snabb pasta med ädelost, päron och mandel

Pasta med ädelost, päron och mandel på stormkökEn snabb och enkel pasta som kan lagas på en kvart – rätten är lätt att laga ute på stormkök såväl som hemma i köket. En lyxig smak av ädelost och päron toppat med mandel.

20 minuter tillagning för 2 portioner

Näringsvärde en portion: 697 kcal
Kolhydrater
81 g (46 E%)
Fett
29 g (37 E%)
Protein
30 g (17 E%)

IngredienserIngredienser

  • 200 g spaghetti
  • 125 g ädelost
  • 1 päron
  • 0,5 dl mandel
  • 1 krm svartpeppar

TillagningsmetodHur du lagar

  1. Koka 200 g pasta enligt anvisningar på paketet.
  2. Under tiden, skär 1 päron och 125 g ädelost i tunna bitar. Hacka 0,5 dl mandel fint.
  3. När pastan är färdigkokt, häll av vattnet, men spara lite ifall såsen behöver tunnas ut.
  4. Lägg i päron, ädelost, mandel och 1 krm svartpeppar i kastrullen. Värm. Blir såsen för tjock så späd den med lite vatten. Klart.
  5. Ta en liten stund till medveten närvaro innan du äter. Fundera över om det finns något du är tacksam för. Känn tacksamhet över det. Ta några djupa andetag innan du äter.

AtMerVegetariskt.se