En snabb och enkel pasta som kan lagas på en kvart – rätten är lätt att laga ute på stormkök såväl som hemma i köket. En lyxig smak av ädelost och päron toppat med mandel.
Näringsvärde en portion: 697 kcal | ||
---|---|---|
Kolhydrater 81 g (46 E%) | Fett 29 g (37 E%) | Protein 30 g (17 E%) |
Ingredienser
- 200 g spaghetti
- 125 g ädelost
- 1 päron
- 0,5 dl mandel
- 1 krm svartpeppar
Hur du lagar
- Koka 200 g pasta enligt anvisningar på paketet.
- Under tiden, skär 1 päron och 125 g ädelost i tunna bitar. Hacka 0,5 dl mandel fint.
- När pastan är färdigkokt, häll av vattnet, men spara lite ifall såsen behöver tunnas ut.
- Lägg i päron, ädelost, mandel och 1 krm svartpeppar i kastrullen. Värm. Blir såsen för tjock så späd den med lite vatten. Klart.
- Ta en liten stund till medveten närvaro innan du äter. Fundera över om det finns något du är tacksam för. Känn tacksamhet över det. Ta några djupa andetag innan du äter.
2 thoughts on “Snabb pasta med ädelost, päron och mandel”
Comments are closed.