En annorlunda kokbok

Jag tror att många vegetarianer är precis som jag. De vill hitta ett sätt att äta lite hälsosammare och samtidigt gynna miljön. Men, maten ska vara god och får inte ta för lång tid att laga. Eller vara för krånglig, med ingredienser som du varken kan uttala eller hitta i den vanliga affären. ”Ät mer vegetariskt” är mitt försök att lösa de här problemen. Här hittar du lättlagade, goda och hälsosamma recept med vanliga ingredienser.

Eftersom jag också vill bidra till en mer miljövänlig värld och  spara på träden så är ”Ät mer vegetariskt” även en hemsida AtMerVegetariskt.se. Där hittar du recept och en hel serie med miniböcker. Min tanke med dessa böcker är att du inte ska behöva lägga dyra pengar på en kokbok med 500 recept, av vilka du sedan kanske bara använder tre. Här hittar du precis det du söker och slipper slösa pengar och papper på överflödiga recept.

För att ytterligare gynna miljön går även 10 procent av bokpriset till välgörenhet. Pengarna delas lika mellan Världsnaturfonden och Naturskyddsföreningen.

Vem är jag som knåpat ihop alla dessa recept då? Jag är en ovanligt vanlig mamma som vill hjälpa och vara till nytta för andra. Jag vet hur knepigt det kan vara att få ihop livspusslet. Att få tid till avkoppling i vardagsstressen känns ibland som en omöjlighet – varför då inte göra matlagningen till en avslappnande aktivitet istället? Som en extra bonus till dig, har jag därför byggt in mindfulness i recepten så att du får tillfälle att slappna av medan du lagar mat.

Jag hoppas du gillar böckerna! Ge mig gärna feedback på vad du gillar och berätta vad du tycker kan förbättras!

AtMerVegetariskt.se/feedback-kokbocker

AtMerVegetariskt.se