Choklad dryck med noll kalorier – och dessutom nyttig!

Ibland blir jag sugen på en kopp rykande god choklad… och lite choklad någon gång ibland är väl inget fel på, det är bara det att det blir rätt många kalorier per kopp, och rätt mycket socker.

Jag är teälskare, så jag blev lite extatisk när jag hittade Yogis te med chokladsmak – Yogi Choco – som smakar som en kopp god choklad, nästan i alla fall. Det är gott kryddat med lakritsrot, kanel, kardemumma, ingefära och vanilj. De flesta ingredienserna är dessutom ekologiska. Men det goda tar inte slut där; som en liten bonus är också en liten filosofisk tanke man får till varje kopp. Hittills har jag druckit tre koppar och fått följande tankar att njuta av med mitt te:

“Heaven is in the depth of patience!”

“Stand by the strength of your soul.”

“Experience you cannot learn.”

Gott te, både för kropp och själ.

P.S. teet ska dra i minst 7 minuter!
AtMerVegetariskt.se