Inspirerande böcker

Jag hoppas du gillar kokboken och att du fått lite inspiration och nya recept. Du kan hitta fler goda recept på www.ÄtMerVegetariskt.se och även i de andra kokböckerna:

Vegetarisk vardagsmat

Vegetarisk vardagsmat - 10 lättlagade rätter10 lättlagade recept:
“Vegetarisk vardagsmat – 10 lättlagade recept” innehåller en blandning av grytor, burgare och ugnsbakade rätter. Boken underlättar vardagspusslet och har även en rejäl dos mindfulness så att du kan få in lite lugn i din vardag. Med 10 lättlagade recept ska den göra det lätt att laga god och nyttig vegetarisk mat.

Läs mer om boken:
https://atmervegetariskt.se/kokbocker/#vegetarisk-vardagsmat

Vegetarisk snabbmat

Vegetarisk snabbmat - 10 recept under 30 minuter10 recept under 30 minuter:
Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till. “Vegetarisk snabbmat – 10 recept under 30 minuter” innehåller 10 lättlagade och nyttiga vegetariska recept som innehåller tillräckligt med protein för vegetarianer. Alla tar under en halvtimme att laga – snabb vardagsmat ger mer tid över för annat, till exempel att ta det lite lugnt, därför är boken även packad med mindfulnessövningar.

Läs mer om boken:
https://atmervegetariskt.se/kokbocker/#vegetarisk-snabbmat

Vegetariska soppor

Vegetariska soppor - 10 mättande soppor10 mättande soppor:
Att göra vegetariska soppor är inte så svårt. Men, att få dem att bli en fullvärdig måltid kan vara en utmaning. “Vegetariska soppor – 10 mättande soppor” innehåller 10 recept på goda soppor, alla lättlagade och nyttiga. För att alla ska kunna få i sig tillräckligt med protein, så följer det med ett extra recept på ett proteinrikt bröd. Och för din själ och hjärna finns det även mindfulness inbakat i varje recept.

Läs mer om boken:
https://atmervegetariskt.se/kokbocker/#vegetariska-soppor


Gratis är gott!

På ÄtMerVegetariskt.se finns många gratisrecept. Känner du att du vill bidra, så köp gärna några av våra andra kokböcker.
Tack!
Följ oss gärna och få fler goda recept och tips när nya böcker kommer:
Facebook
Facebook
https://www.facebook.com/pages/Ät-Mer-Vegetariskt/416927865032991
(eller sök Ät Mer Vegetariskt)
Pinterest
Pinterest
http://www.pinterest.com/source/atmervegetariskt.se/
Google plus
Google plus
https://plus.google.com/+AtmervegetarisktSe/
RSS feed
RSS flöde
https://atmervegetariskt.se/feed/